Benodigdheden

1 pak glutenvrije fusilli pasta Beetje zonnebloemolie Beetje olijfolie 200-250 ml water

350 gram rundergehakt

1 ui fijngesneden

3 fijngesneden bosuitjes

1/2 bakje champignons

1 groene puntpaprika fijn gesneden in blokjes

1 blik tomatenblokjes

2 flinke eetlepel tomatenpuree

1 theelepel sambal

paar takjes platte peterselie (fijngeknipt)

1 groenteboullionblokje

1 runderboullionblokje (knorr halal is glutenvrij)

zout

Beetje kipkruiden

zout

1/2 theelepel zwarte peper, 1 theelepel komijnpoeder, 2 theelepels paprikapoeder

1 theelepel ras al hanoet rode variant), 1 eetlepel Italiaanse kruiden, 1/2 theelepel kurkuma

1/2 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel kerriepoeder

Extra nodig

geraspte kaas

Bereidingswijze

  1. Bak het gehakt rul in de oliën, en doe daar de fijngesneden groentes bij
  2. Fruit de groentes goed en voeg de boullionblokjes toe en de tomatenblokjes, puree en sambal
  3. Voeg de kruiden toe en laat goed voor ongeveer 10 minuten sudderen
  4. Voeg als laatste een glas water van ongeveer 200 a 250 ml water toe en laat de saus op zacht vuur indikken
  5. Wanneer de saus bijna klaar is kook je de pasta gaar met een beetje zout. Giet af
  6. Meng deze met de saus en zet het over in een ovenschaal. Strooi er geraspte kaas oven en zet even onder de grill tot de kaas gesmolten is

Stuur een vraag of reactie over dit recept aan mij

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief

Meer recepten

Bekijk alle recepten